קציצות בשר ופרסה אפויות

מצרכים
• 500 גרם בשר בקר טחון אפשר גם עוף
• חצי קילו כרישה חתוכה לעיגולים
• בצל לבן
• חבילת פטריות
• מספר שיני שום קצוצים-לפי הטעם
• 1 פטרוזיליה
• קמח –מתאים לפסח או לאוכלי קטניות קטנייה יכולה להחליף את הקמח ולתת בסיס מוצק לקציצה מקטניות: עדשים, קינואה, כוסמת…
• מלח, פלפל ושמן זית


איך מכינים?
• ניקח סיר ונשים בו את הירקות לריכוך כ15 דקות לפחות
• לאחר מכן נסנן את המים במסננת ונעביר למעבד מזון ולסיום שוב נסנן את המים
• נעביר את הבשר הטחון לקערה יחד עם הירקות ממעבד המזון נערבב היטב ונתבל
• נוסיף את הקמח נערבב היטב
• יוצרים קציצות ומניחים על נייר האפייה המשומן
• מכניסים ל30 דק לתנור באמצע האפייה יש להוציא ולהפוך אותן


ניתן להגיש עם טחינה

×
דילוג לתוכן