פשטידת מנגולד של צבי אבידור

מצרכים:

3 ביצים גדולות
1 בצל קצוץ
3 כפות קמח
8/1 כוס שמן
גביע קוטג' %5
חצי חבילת חמד %5 מגורדת
חצי כוס גבינה צהובה %5 מגורדת
חבילת עלי מנגולד )רק העלים,
ללא הגבעול( חתוכים גס
מעט מלח
חופן עלי זעתר או כתבלין
מעט צ'ילי גרוס )אם רוצים חריף(
חבילת פטריות טריות
פלפל אדום ופלפל צהוב

איך מכינים?

מחממים תנור ל- 220 מעלות
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ומפזרים מעט שמן זית ומלח גס
מכניסים לתנור עד שהם מתקמטים, מבריקים ומתוקים ושמים בצד.
במחבת עם מעט שמן- נשים את הפטריות והבצל קצוצים דק עד
להזהבה ושמים בצד. מרססים את התבנית.
מערבבים בקערה את הקוטג' והביצים עם התבלינים
טורפים פנימה את הקמח
מערבבים פנימה את הצהובה והחמד לתערובת אחידה
מערבבים בקערה גדולה את המנגולד, הפטריות, הבצל, והפלפלים
מוסיפים פנימה את תערובת הגבינות ומערבבים לתערובת אחידה
מרססים את התבנית בתרסיס שמן
שופכים לתבנית. מיישרים. אופים ב- 180 עד להזהבה ל- 40 דקות.
מומלץ להגיש עם סימפוניה %5.


מנגולד: ויטמין C ,ברזל, ויטמין D ,ויטמין B12

×
דילוג לתוכן