מצרכים:
5 כפות טחינה
2 כפות סילאן / סוויטאנגו / ממתיק
1 כפית אבקת אפייה / סודה לשתייה
1 פחית של רסק תפוחים קטן-
אפשר להכין מתפוחים טבעיים
כוס של תערובת אגוזים / גרעיני חמנייה / שקדים
הוראות הכנה:
- ראשית נחמם תנור לחום של 170 מעלות
- בקערה אחת נערבב את כל החומרים היבשים – חצי מתערובת
האגוזים להשאיר בצד - בקערה שנייה את החומרים הרטובים
- לערבב הכל יחד, לשים בתבנית ארוכה עם נייר אפייה משומנת
- לסיום לשים את החצי השני של תערובת האגוזים ולהכניס לתנור ל-30 דקות
- לאחר 30 דקות להשאיר על הרשת לקירור ולאכול
בתיאבון:)