לחם טחינה

מצרכים:

5 כפות טחינה
2 כפות סילאן / סוויטאנגו / ממתיק
1 כפית אבקת אפייה / סודה לשתייה
1 פחית של רסק תפוחים קטן-
אפשר להכין מתפוחים טבעיים
כוס של תערובת אגוזים / גרעיני חמנייה / שקדים

הוראות הכנה:

  • ראשית נחמם תנור לחום של 170 מעלות
  • בקערה אחת נערבב את כל החומרים היבשים – חצי מתערובת
    האגוזים להשאיר בצד
  • בקערה שנייה את החומרים הרטובים
  • לערבב הכל יחד, לשים בתבנית ארוכה עם נייר אפייה משומנת
  • לסיום לשים את החצי השני של תערובת האגוזים ולהכניס לתנור ל-30 דקות
  • לאחר 30 דקות להשאיר על הרשת לקירור ולאכול

בתיאבון:)

×
דילוג לתוכן