חזה עוף וירקות בתנור

מצרכים:

ברוקולי
ארטישוק
בצל
גזר
פלפל
פטריות
אספרגוס
חזה עוף

איך מכינים?


ניקח את חזה העוף הפרוס לקערה גדולה עם מים חמים
בינתיים בקערה קטנה נכין מרינדה של 3 ביצים.
תבילנים לפי הטעם וכף טחינה.
נשפוך את תכולת הקערה הקטנה לקערה הגדולה ונשאיר ל-20 דקות.
נכין את הירקות בזמן זה – בתבנית גדולה חתוכים לפרוסות דקות.
בקערה קטנה 2 כפות שמן זית, תבלינים לפי טעם –
(תיבלון שלי: כורכום, כמון, פלפל לבן, פלפל שחור, מלח, אבקת שום,
כפית קטנה של קינמון)- מערבבים הכל יחד ושופכים על הירקות
שבתבנית- מכניים לתנור ל-40 דקות ל-180 מעלות.
את החזה עוף מסדרים בתבנית נוספת ומכניסים לתנור ב-180 מעלות,
למשך 60 דקות והופכים אותו מצד לצד כל 15 דקות.
בתום הזמן לכבות את התנור ולתת להתקרר בתנור לטעם קריספי.
ירקות- ירקות אהובים ובעיקר ירקות ירוקים


מומלץ- לשים נייר אפייה על התבניות ולהשפריץ תרסיס שמן קלות

×
דילוג לתוכן